Project Description

O projektu

Projekt „BOOKIRAJ(SE)!“ pridonijet će rastu zapošljavanja pripadnika ranjive skupine te usmjeriti svoje aktivnosti na unaprjeđenje vještina i znanja osoba starijih od 54 godine i osoba s invaliditetom kako bi se lakše integrirali na tržištu rada turističkog sektora. Svrha projekta je unapređenje obrazovanja kroz niz obrazovno/edukativnih aktivnosti prilagođenih potrebama ciljne skupine te primjena stečenih znanja kroz praktičnu primjenu kod Poslodavca partnera. Istovremeno, edukaciju prolaze nastavnici i mentori kako bi ojačali svoje andragoško didaktičke sposobnosti.

Cilj je ovog projekta povećati zapošljivost ranjivih skupina s područja Primorsko-goranske županije koje imaju otežan pristup tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva kroz osposobljavanje/usavršavanje Voditelja e- bookinga i prodaje, uspostavom trajne suradnje s poslodavcem i educiranjem nastavnika i mentora andragoškom didaktikom.

Ustanova za obrazovanje odraslih Dante je 2019. godine potpisala Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt Bookiraj(se)! s Ministarstvom turizma.

Detalji projekta

WEB STRANICA PROJEKTA

BOOKIRAJ (SE)!

TRAJANJE

23. travnja 2019. – 23. travnja 2020.

NOSITELJ PROJEKTA

Ustanova za obrazovanje odraslih Dante, Hrvatska

Galerija