Naučite jezike već danas

Moderno opremljene učionice, stručni nastavnici, zanimljiva i dinamična nastava i to sve u
centru grada Rijeke – idealni su uvjeti za učenje stranog jezika.

Engleski jezik
Engleski jezik
Engleski jezik glavni je jezik u današnjem globaliziranom svijetu i služi kao univerzalno sredstvo sporazumijevanja. Naučite ga ili usavršite uz naše stručne predavače!
Njemački jezik
Njemački jezik
Upravo njemački jezik spada u tri najčešće učena jezika, a posebno je važan u poslovnom svijetu. Bez obzira želite li ga naučiti ili usavršiti svoje znanje, naši su tečajevi pravi izbor za Vas!
Talijanski jezik
Talijanski jezik
Talijanski je jezik ljubavi, glazbe i umjetnosti. Ako jezik može biti šarmantan, a u isto vrijeme zavodljiv, onda je to upravo ovaj. Grupna ili individualna nastava – izbor je na Vama!
Hrvatski za strance
Hrvatski za strance
Ukoliko ste se zaljubili u prirodne ljepote Hrvatske ili Vas je šarmirao temperament Hrvata pa razmišljate o preseljenju, naša škola pruža mogućnost učenja hrvatskog jezika za strance. Spremni za novi izazov?

Nastava se, osim u grupama, može pohađati i individualno.

Iskustva naših polaznika

“Nastava je vrlo zanimljiva, nastavnica susretljiva i uvijek spremna na suradnju, a broj polaznika u grupi optimalan!”

SVETLANA RELJIĆ-GRUJIĆ • POLAZNICA TALIJANSKOG

“U školi Dante svidjele su mi se mnoge stvari, ali posebno bih istaknuo prijateljski pristup, stručnost nastavnika i zanimljiv način objašnjavanja.”

DANIEL VIDAS • POLAZNIK NJEMAČKOG

Certifikati i partnerstva

Naši su tečajevi verificirani od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske te polaznici na kraju semestra polažu ispit kojim stječu potvrdu, odnosno svjedodžbu o razini kompetencije u stranom jeziku.

Prijavite se već danas!

Predbilježite se za neki od naših tečajeva, a mi ćemo Vas u kratkom roku kontaktirati s detaljima. Telefonom smo dostupni na broj 051/321-336, a možete nas i posjetiti u Wenzelovoj 2.

IME*
PREZIME*
E-MAIL ADRESA *
BROJ TELEFONA
JEZIK KOJI ŽELITE POHAĐATI
NAČIN IZVOĐENJA NASTAVE
VAŠA PORUKA